TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn

Kontakt

Med nærmere 200 ansatte er vi solid representert over store deler av Østlandet. Ta kontakt med din nærmeste avdeling så hjelpe vi deg gjerne. Våre ansatte har solide kunnskaper om elektriske anlegg i boliger, leiligheter og fritidsboliger og vi leverer energieffektive produkter av kjente kvalitetsmerker som varer.

Du når oss alltid på vårt sentralbord 32 21 21 21, men kan også ta direkte kontakt med et av våre avdelingskontorer eller via våre kontaktskjema.

Kontaktskjema (privat)       Kontaktskjema (næring)

Bilde av arbeidslampe og montør ansatt i Pettersen

Bærum

Lilleakerveien 2C, 0283 OSLO

baerum@pettersen.no

67 79 13 00

Elektriker Sande

Brumunddal

Parkvegen 8C, 2380 Brumunddal

innlandet@pettersen.no

922 10 651

Foto av Ypsilon bru i Drammen. Foto: Lisa Selin

Drammen

Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110, 3044 Drammen

drammen@pettersen.no

32 21 21 21

Foto av Barcode i Oslo på kveldstid

Oslo

Kabelgata 39C, 0581 Oslo

oslo@pettersen.no

21 42 30 40

Sandefjord

Klinestadmoen 9, 3241 Sandefjord

sandefjord@pettersen.no

33 46 68 00

Foto: T. Eriksen

Moss

Tørkoppveien 10, 1570 Dilling

moss@pettersen.no

69 23 63 30

Bilde av Vingen i Vikersundbakken

Vikersund

Vikersundgata 18, 3370 Vikersund

drammen@pettersen.no

32 78 00 20

Om Ingeniør Ivar Pettersen AS

Ingeniør Ivar Pettersen AS leverer elektrikertjenester til både privat- og bedriftsmarkedet rundt Oslofjorden. Med kontorer i Moss, Oslo, Drammen, Vikersund og Sandefjord leverer vi våre tjenester til Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark.

Fra vår opprinnelse i 1903, har vi utviklet oss i takt med samfunnets utvikling og har høy fagkunnskap og innsikt i de vesentlige delene av elektrofaget. Profesjonalitet og etterrettelighet er viktig for oss og vår organisasjon er innrettet til å være kompetent og moderne. Vi leverer energieffektive produkter av kjente kvalitetsmerker som varer.

Energi fremført med strøm, er grunnlaget for teknikken vi behersker. Det betyr elektriske anlegg for forsyning til lys og varme i henhold til forskrifter og lover. Sikringsskap og fordelingssystemer leveres derfor kvalitetsmessig og dokumentert sammen med den komplette leveransen.

Leveransene går til boligbygg, skole- og helsebygg, kontor- og næringsbygg, industribygg og til en lang rekke ombyggingsoppdrag og moderniseringer.

Kontroll og rutinemessige målinger og termograferinger av elektriske anlegg, er nødvendig for å opprettholde funksjonalitet og elsikkerhet. Ingeniør Ivar Pettersen AS har en velutviklet, aktiv og kunnskapsrik organisasjon som gjennom et strukturert og gjennomprøvd program, leverer elkontroll med kontrollrapporter og rådgivning.

Samfunnet elektrifiseres som et ledd i forbedringen av klima og miljø. Med dette følger kunnskap om automatiske systemer, internettløsninger, solcelleanlegg, ladestasjoner for kjøretøy og andre maskiner. Ingeniør Ivar Pettersen AS tar hånd om alle disse teknikkene og kan vise til referanser og leverte anlegg for de ulike teknikkene.

En del av vår virksomhet knytter seg til leveranser til industriproduksjon og tekniske forskningsmiljøer. I dette segmentet leverer vi industrielle, elektriske varme og reguleringssystemer både som rent produktsalg og som komplette løsninger, ferdig prosjektert, dokumentert og bygget.

Vi ønsker å være til stede nå og i fremtiden og har kontinuerlig oppmerksomhet på videreutvikling av våre kunnskaper til fordel for våre kunder og omgivelser.

Pettersen et fremtidsrettet valg

Vi har tradisjon for langsiktighet og det viderefører vi med satsning på tidsriktige, gode løsninger i alle ledd og ikke minst i godt kvalifiserte medarbeidere.

Her finner du oss

Våre sertifiseringer

Logo til Miljøfyrtårn
Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!