TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Bilde av en mann i Pettersen-uniform

Jobb hos oss

Vi i Ingeniør Pettersen jobber kontinuerlig med å ha godt kvalifiserte medarbeidere, og har avdelinger innen elektroinstallasjon, elektrikerservice, automasjon, tele-data-sikkerhet og agenturvirksomhet. Vi leverer tjenester og systemer til eiendom, industri, bygg- og anlegg, kommunale- og offentlige virksomheter samt privatboliger.

Bilde av en montør i arbeid

Jobb i Ingeniør Pettersen

Ingeniør Ivar Pettersen AS har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold. I dag er vi over 230 ansatte, hvorav mer enn 40 lærlinger som er tilknyttet våre kontorer i Drammen (hovedkontor), Vikersund, Oslo, Moss og Sandefjord.

Bilde av en montør i arbeid med måleinstrumenter

Din utvikling hos oss

Pettersen er et fremtidsrettet valg! Vi har tradisjon for langsiktighet og det viderefører vi med satsning på tidsriktige, gode løsninger i alle ledd og ikke minst i godt kvalifiserte medarbeidere. Med vårt solide kompetansemiljø, tilbyr vi en stor faglig bredde og utvikling innen • Elektroinstallasjon • Elektrikerservice • Automasjon • Brannvarsling- og nødlyssystemer • Datanettverk • Industriell elektrovarme

Bilde av en montør i arbeid

Ledige stillinger og læreplasser

Ønsker du å bli en del av vårt team? Er du interessert i å bli lærling innen elektro eller automasjon? Sjekk ut våre ledige stilinger og læreplasser.

Se våre stillinger og læreplasser her

Hør hva vår dyktige lærling Linn har å si om yrkesvalget og arbeidslivet!

Linn forteller om yrkesvalget og hvordan hun opplever yrkeslivet som lærling.

Se filmen om Linn her
Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!