TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Bilde av arbeidslampe og en ansatt person hos Ingeniør Pettersen

Om oss

Ingeniør Ivar Pettersen AS har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Oslo, Viken og Vestfold og Telemark.

I dag teller vi 247 ansatte som er tilknyttet våre kontorer i Drammen (hovedkontor), Vikersund, Oslo, Moss, Sandefjord, Brumunddal og Bærum.

Gjennom strategiske satsninger har vi i dag solid fagkunnskap innen en rekke nisjer innenfor elektrofaget. I avdelingene for elektroinstallasjon, elektrikerservice, automasjon, tele-data-sikkerhet og agenturvirksomhet, leveres tjenester og systemer både til eiendom, industri, bygg- og anlegg, kommunale- og offentlige virksomheter samt privatboliger . Vårt mål er å kunne tilby våre kunder totalleveranser innenfor de fleste elektroområder.

Vi samarbeider med Jobbdirekte.no og her søker du på våre utlyste stillinger.

Pettersen et fremtidsrettet valg.

Vi har tradisjon for langsiktighet og det viderefører vi med satsning på tidsriktige, gode løsninger i alle ledd og ikke minst i godt kvalifiserte medarbeidere. Med fokus på å være ledende i bransjen innen bærekraft og utvikling gjør vi kontinuerlig grep. Bedriften er og har fått status som miljøtårn-sertifisert flere ganger. Bilparken blir kontinuerlig oppgradert med tiden, til mer miljøvennlig og ressurseffektive biler. Hos Pettersen er også mulighetene for å teste, lære og utvikle ny kunnskap og teknologi høy. Gjennom Bærekraftslaboraratoriet ligger det til rette for akkurat dette. Les mer om dette her.

 

 

Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!