TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Bilde av mann og elbil

Vi tilbyr markedets beste ladestasjoner til elbil

Skal du kjøpe ladestasjon hjemmebruk? Vi kan tilby en rekke kvalitetsprodukter fra ulike produsenter og monterer laderen hjemme hos deg.

Er du på jakt etter en ladestasjon til elbilen din til hjemmebruk? Eller kanskje borettslaget eller sameiet ditt trenger å få montert en ladestasjon for flere elbiler og ladbare hybrider? En egen, privat ladestasjon på husveggen eller i garasjen gir både raskere og sikrere lading enn i vanlig stikkontakt. Vi har lang erfaring og har testet flere forskjellige produkter fra ulike leverandører.

– Å finne frem i jungelen av tilbud på ulike løsninger for hjemmelading av elbiler og ladbare hybrider kan være en utfordring. Vår erfaring gjør at vi kan finne den perfekte løsningen for deg og din bil, og våre autoriserte elektromontører sørger for at den blir korrekt montert i henhold til gjeldende lovverk hjemme hos deg, sier Vegard Lorenz Tandberg hos Ingeniør Ivar Pettersen AS.

– Hvorfor bør man overlate til en fagperson å finne riktig ladestasjon for hjemmebruk?

– Du bør snakke med en fagperson for å være sikker på at du velger en løsning som både fungerer i dag og er fremtidsrettet. Det er spesielt viktig at ladestasjonen er tilpasset brukers nettsystem, kapasitet i installasjonen og dimensjonert i henhold til behov og med riktig type kontakt.

Vårt utvalg av ladestasjoner
Vi velger den beste hjemmeladestasjonen for deg og din elbil. Under finner du et utvalg av fabrikanter vi samarbeider med for å finne den beste løsningen for deg. Ønsker du å få montert en ladestasjon fra en annen leverandør enn de som er nevnt under, har vi kunnskapen og kompetansen til å kunne ta oppdraget.

Ta kontakt med oss for en prat

DEFA (Salto)

DEFA leverer fleksible og effektive ladeløsninger til ladbare biler. De har produkter til privat bruk, borettslag/sameier, næringsbygg, anlegg og kommuner. DEFA har lang erfaring med lading av elbil og produktutvikling.

Deres nye eRange stasjoner tilfredsstiller alle nye krav og standarder og har en rekke funksjoner som øker sikkerheten ytterligere. Blant annet kontrollerer egne sensorer kontinuerlig at bilen lader som den skal, at alle komponenter fungerer og at stasjonen ikke blir for varm. Ved tegn til varmgang stanses strømtilførselen automatisk. Jordfeilvernet utløses selvsagt også automatisk ved tegn til fare

Selskapets målsetning er å utvikle og tilby konkurransedyktige, sikre og lønnsomme ladeløsninger. Uansett biltype, har DEFA en løsning.

 

Hjemmeside: Salto.no

 

ZAPTEC        

ZAPTECs nåværende løsninger for lading av elektrisk kjøretøy inkluderer ZapCharger Portable, en nyskapende ladekabel utviklet i nært samarbeid med Renault, samt ZapCharger Pro-løsningen for effektiv og intelligent lading i større installasjoner.

Foto: Zaptec

Hjemmeside: Zaptec.com

 

Schneider Electric

Schneider Electric leverer EVlink-ladestasjonsløsninger både for privatboliger og større parkeringsmiljøer. EVlink Wallbox er værbestandig og robust. Den kan derfor brukes i tøffe miljøer. Produktet kan brukes både i boliger og på private eiendommer (kommune, private næringsbygg, kjøpesenter, hotell osv.)

Hjemmeside: Schneider-electric.no

 

Garo

Garo AS utvikler og produserer innovative produkter og system for elektroinstallasjonsmarkedet, og har hele 15 ulike løsninger for hjemmelading av elbiler i sitt sortiment.

Hjemmeside: Garo.no

 

Keba (Efa)

Keba leverer løsninger for ladeinfrastruktur både til privatkunder og bedriftskunder. Løsningene dekker alle elbiler og plug-in hybridbiler, samt alle brukstilfeller, bruksområder og markeder i hele verden.

Hjemmeside: Keba.com

 

Ladefabrikken

Ladefabrikken AS er en liten bedrift som holder til i Oslo. Bedriften jobber hele tiden for å finne de beste kvalitetskablene til dagens elbiler. Da EV-Box skulle utvikle ny ladestasjonen for elbiler var det viktig for dem å konstruere en ladestasjon for fremtidens ladeløsninger. Med Elvi trenger du ikke å kjøpe ny ladestasjon på mange, mange år. Elvi har alt du trenger av Wii, app-funksjoner, lastbalansering, avlesing av Kw forbruk + mye mer.

Hjemmeside: Ladefabrikken.no

 

POD Point Ltd

POD Point kan tilby ladestasjonsløsninger til hjemmebruk, kommersiell virksomhet og næringseiendommer. Alle løsningene er raske, trygge og har WiFi-funksjonalitet. Produktene deres er kompatible med alle bilmerker som har plug-in hybrider.

Hjemmeside: pod-point.com

 

Som nevnt er ovennevnte billadere et utvalg av det vi kan tilby.  Ønsker du å få montert en ladestasjon fra en annen leverandør enn de som er nevnt over, har vi kunnskapen og kompetansen til å kunne ta oppdraget.

Ta kontakt med oss, så finner vi riktig ladestasjon for deg og monterer den hjemme hos deg.

Kontakt oss her
Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!