TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Nærbilde av varmelampe

Gjør uteområdet sommerklart med utendørs stikkontakter

Vi går en annerledes sommer i møte og mange av oss tar helnorsk ferie i hagen eller på hytta. Det er mange ting du kan gjøre for å gi uteområdet den lille ekstra følelsen av hygge for fine sommerdager. Men i iveren etter å få uteplassen sommerklar er det lett å glemme det som trengs av utendørs stikkontakter og kapasitet i sikringsskapet.

Uansett om du skal sette opp terrassevarmer, boblebad, massasjebad, utekjøkken, elektriske grill, bruke høytrykkspyler eller annet, bør du kontakte en elektriker for å få utendørs stikkontakter riktig montert i forhold til forskrifter. Vi i Pettersen gir deg her noen råd om hva du må tenke på for å få det praktiske på plass når du skal montere terrassevarmer eller boblebad.

Kontakt oss for råd

Boblebad

Har man plass på terrassen eller i hagen kan et boblebad eller massasjebad gi deg luksusfølelsen på hytta eller i eget hjem.  Det er en aktivitet som kan nytes av hele familien året rundt.

Før du velger deg et utendørs boblebad eller massasjebad er det noen ting du bør tenke over som for eksempel behov, plassering og hvilke forskrifter som gjelder. Strømbehovet til et boblebad eller massasjebad varierer fra ulike leverandører og produkter. Det man alltid må huske på, er at strømbehovet som kreves vil reflektere hvor mye man kan bruke av andre elektriske produkter på samme strømkurs. Så skal du sette opp et utendørs bad bør du ta kontakt med oss i forkant da vi har lang erfaring med hva som kreves.

Trenger du utestøpsel til ditt hjem eller fritidsbolig så ta kontakt med oss for råd om riktig produkt, plassering og montering. Vi kan hjelpe deg med å finne en skreddersydd løsning på det elektriske anlegget som passer ditt uteområde.

Vi kan også hjelpe deg med utendørsbelysning eller ladestasjon til elbil

Terrassevarmer

Sommeren i Norge er kort og været kan være ustabilt, derfor velger fler og fler å montere varmelamper på uteplassen. Det skaper en hyggelig atmosfære og forlenger bruken av uteplassen gjennom hele året. Det finnes et stort utvalg av varmelamper og terrassevarmer på markedet i dag. Før du går til innkjøp av en elektrisk varmelampe er det noen ting det er greit å ha tenkt igjennom:

  • Hvor den skal plasseres; vil en frittstående, hengende eller veggmontert lampe fungere best for deg?
  • Skal den stå under tak, eller bør den tåle vær og vind?
  • Velg en lampe som er tilpasset strømforsyning der lampen skal plassere slik at sikringen ikke går, eller sørg for at kursen oppgraderes til å tåle belastningen
  • Er kabellengden på lampen lang nok til å nå den tiltenkte kontakten?
Kontakt oss i dag!
Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!