TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Bilde av bad og termostat

Stort utvalg i trådløse lysbrytere, dimmere og termostater

Fremtiden er trådløs, og Ingeniør Ivar Pettersen AS kan tilby gode priser og stor kompetanse på trådløs styring i privatbolig og næringsbygg.

Det har skjedd mye innen trådløs teknologi de siste årene, noe som gjør det enkelt å montere trådløst system i nye bygg, og også bytte til et trådløst system i eksisterende boliger og i næringsbygg.

–  En bolig eller et næringsbygg uten ledninger gir interiøret et moderne og rent uttrykk, og vi har et stort utvalg av i trådløse lysbrytere og dimmere, samt termostater, sier serviceleder hos Ingeniør Ivar Pettersen AS, Knut Arne Bjerkeli og legger til:

– Trådløse brytere kan kombineres med det elektriske opplegget som allerede er i bygget eller boligen, og det er enkelt å flytte eller utvide med en ny bryter eller et nytt lampepunkt. Det blir både rimeligere, enklere og penere fordi du erstatter ledninger med radiosignaler, og dermed unngår ledningsrot langs tak, gulv og dørlister.

Plasser lysbryterne der du vil

En trådløs lysbryter og dimmer er som en liten radiosender med et eget batteri. Fra bryteren sendes signaler til en mottaker i lampa. Det er mottakeren som utfører kommandoen – for eksempel å slå av eller dempe lyset. Fordi det ikke trengs strømtilførsel med ledning til trådløse brytere og dimmere, er de ideelle ved oppussing og rehabilitering.

– Du kan plassere bryterne der det er mest hensiktsmessig i forhold til møbler, og uansett om det er på en malt trevegg, en tapetsert vegg eller en glassvegg. I tillegg kan du velge mellom ulike materialer og farger. Bryterne finnes i rammer både i rustfritt stål, skifer, svart glass og hvitt frostet glass. Her er det bare å velge det som kler rommet eller rommene best. Du kan også dele opp i forhåndsprogrammerte soner med ulike stemninger. Mulighetene er mange, så et trådløst system er med andre ord svært fleksibelt.

En smart og fremtidsrettet løsning

Trådløse brytere er ikke bare pene og brukervennlige, de gjør det også enkelt å oppgradere til en smartere bolig eller et smartere næringsbygg.

– Våre elektrikere benytter det eksisterende kabelnettet og skifter ut de gamle bryterne med moderne smartbrytere. Du kan ta alle bryterne med det samme, eller oppgradere litt etter litt. Vi leverer brukervennlige produkter med høy kvalitet fra kjente merkevarer. Hvilken type bryter du velger er avhengig av bruken. På noen rom er det praktisk med en én- eller toknapps touch-bryter, andre steder vil du kanskje gå for en multifunksjonsbryter som gjør at du kan styre alt av lys i boligen eller bygget.

Energieffektiv varmestyring med trådløs termostat

Det er ingen grunn til at varmen skal stå på for fullt i en bolig eller et kontorbygg når det ikke er noen der. Ved hjelp av trådløse enkelttermostater eller et sentralt varmestyringssystem kan energibehovet til oppvarming reduseres. Med enkle grep kan du oppgradere eksisterende bolig eller næringsbygg slik at varmereguleringen går helt automatisk.

– Mange boliger og bygg har fremdeles varmekilder uten moderne styringsmuligheter – noe som gjør det vanskelig å spare strøm. For å spare strøm er det smart å styre varmebruken etter bruksmønster med moderne trådløse termostater, sier Bjerkeli.

Den enkleste formen for oppgradering av varmeanlegget er å skifte til WiFi-termostat. Da kan du styre varmen, både panelovner og varmekabler, via en app på telefonen/nettbrettet, eller via termostaten på veggen. I appen vil du til enhver tid ha oversikt over temperaturen i hvert enkelt rom i huset/bygget.

– En moderne panelovn med WiFi-styring er en rimelig og enkel investering. Panelovnene har digitalt termostat og display med lys slik at det er enkelt å se og justere. Systemet er brukervennlig for alle – uansett alder – og våre elektrikere gir god opplæring i bruk av app og termostater ved montering av utstyret.

Går du med et ønske om å gjøre bolig din eller næringslokalet smartere? Trådløs styring av både lys og varme gir mange muligheter. Er du i tvil hva du bør velge, ta kontakt med oss som privatkunde eller som næringsdrivende – så får du den beste løsningen for deg og ditt prosjekt.

Har du behov for nye stikkontakter får du nyttig informasjon her.

Foto: ELKO

 

 

Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!