TeggWeb

Innlogging for brukere i TeggWeb.

Logg inn på TeggWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn

Jobb hos oss

Vi i Ingeniør Pettersen jobber kontinuerlig med å ha godt kvalifiserte medarbeidere, og har avdelinger innen elektroinstallasjon, elektrikerservice, automasjon, tele-data-sikkerhet og agenturvirksomhet. Vi leverer tjenester og systemer til eiendom, industri, bygg- og anlegg, kommunale- og offentlige virksomheter samt privatboliger.

Jobb i Ingeniør Pettersen

Ingeniør Ivar Pettersen AS har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Buskerud, Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold. I dag er vi over 220 ansatte, hvorav mer enn 30 lærlinger som er tilknyttet våre kontorer i Drammen (hovedkontor), Vikersund, Oslo, Moss og Sandefjord.

Din utvikling hos oss

Pettersen er et fremtidsrettet valg! Vi har tradisjon for langsiktighet og det viderefører vi med satsning på tidsriktige, gode løsninger i alle ledd og ikke minst i godt kvalifiserte medarbeidere. Med vårt solide kompetansemiljø, tilbyr vi en stor faglig bredde og utvikling innen • Elektroinstallasjon • Elektrikerservice • Automasjon • Brannvarsling- og nødlyssystemer • Datanettverk • Industriell elektrovarme

Ledige stillinger

Ønsker du å bli en del av vårt team? Sjekk ut en av våre ledige stillinger i dag.

Se våre stillinger her
Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!