TeggWeb

Innlogging for brukere i TeggWeb.

Logg inn på TeggWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Solcelleanlegg

Et grønt skifte er på gang! Vi hjelper deg med riktig solcelleanlegg til hus, hytte og næringslokaler.

Vi er nå inne i et grønt skifte som både private husholdninger og næringslivet tilpasser seg etter. Solcelleanlegg er derfor i vinden som aldri før og over tid er den miljøvennlige gevinsten for jordkloden kombinert med den økonomiske gevinsten for forbrukerne stor.

Ved innstallering av solcellepanel kan du også kunne motta støtte fra Enova. Du får pr. 1.feb 2018 inntil 28.750 kroner i støtte når du begynner å produsere din egen elektrisitet.

El-produksjon betyr at du dekker noe av ditt eget behov for strøm med fornybare energikilder som sol eller vind. Strømmen du selv ikke bruker kan selges til nettselskapet når produksjonsanlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale.

El-produksjon med solceller egner seg godt for deg som:

·      Ønsker å produsere egen strøm.

·      Er interessert i å ta i bruk ny, grønn teknologi.

En solcelle omdanner solenergi til elektrisk energi som kan benyttes direkte i et elektrisk apparat, lagres i batterier eller transporteres via et overføringsnettverk.

Det er spådd at solceller blir den viktigste kilden til energi i verden i løpet av få tiår. Solcellen har lang levertid, gjerne mer en 60 år, fordi den ikke har noen bevegelige deler. Du kan også lese mer om solcellers produksjon, virkemåter og bruksområder her på Wikipedia.

Ta en uforpliktende kontakt med oss i Ingeniør Ivar Pettersen AS på telefon 32212121 eller mail firmapost@pettersen.no så skal vi hjelpe deg med gode råd og installering av solcellepanel og en grønnere hverdag.

 

Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!