TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Ladestasjon

Vi hjelper deg med veiledning og installasjon av ladestasjon til din elbil

Lader du elbilen med den eksisterende stikkontakten vil du utsette kontakten for høyrere belastning over tid enn hva den er beregnet for. Dette vil påføre el-anlegget en stor sikkerhetsrisiko for brann. En egnet kontakt eller en fastmontert ladestasjon hjemme er de beste alternativene. Husk, det er som regel ikke elbilen som starter en brann men et underdimensjonert el-anlegg!

En Type-2 ladestasjon reduserer ikke bare faren for brann eller at sikringene ryker eller slår ut. Den har også flere fordeler i praktisk bruk. Her er elektronikken fra den tradisjonelle ladekabelen flyttet inn i den vegg- eller stolpemonterte ladestasjonen. Denne sørger for å sjekke at alt er klart før elbilen spenningsettes, og avbryter ladingen ved feil.

Ladestasjonen gir blant annet mulighet til å lade raskere, den har en riktig dimensjonert kontakt og kabel i forhold til belastningen og den har innebygget riktig vern som ikke sender uønskede strømmer og støy til husets strømnett. Det er også viktig ved installasjon av et el-bil ladesystem å beregne ladeeffekt i forhold til bygningens totale kapasitet.

Hvis du planlegger hjemmelading nå, vil du komme bort i en del ord og uttrykk som kan virke fremmede. Vi i Ingeniør Ivar Pettersen AS kan rådgi og hjelpe deg til å ta de rette valgene i forhold til ditt behov. Og våre elektromontører gjør jobben raskt, effektivt og i henhold til gjeldende lovverk.

 

Sjekk ut noen av våre gode tilbud på ferdig levert og montert ladestasjon her.

Eller ta en uforpliktende kontakt med oss på:

Telefon 32212121 eller Mail firmapost@pettersen.no

 

Vi hjelper deg med gode råd og installering for en enklere og tryggere elbilhverdag!

Les også mer om våre anbefalinger av ladestasjoner her.

 

Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!