TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn
Elektriker fra Ingeniør Ivar Pettersen

Elektriker fra Ingeniør Ivar Pettersen.

Elektriker eller elektromontør

En elektriker, eller elektromontør, hjelper deg med å sette opp, oppgradere eller å vedlikeholde det elektriske anlegget hos deg – og vi tar på oss oppdrag for både privatpersoner og bedriftskunder.

Uansett hva jobben innebærer, står våre elektrikere klar til å hjelpe deg. Elektrikerfirmaet Ingeniør Pettersen har elektrikere i områdene Drammen, Vikersund, Oslo, Sandefjord, Moss, Vestby og Ski.

 

Kom i kontakt med en elektriker

Har du en jobb du trenger en elektriker til? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for deg!

Ta kontakt med vårt sentralbord på 32 21 21 21 eller finn ditt nærmeste kontor her:

Finn nærmeste kontor

Privat

Trenger du en profesjonell elektriker til din leilighet, enebolig eller fritidsbolig i Moss, Oslo, Drammen, Vikersund eller Sandefjord med solid teknisk forståelse og konkurransedyktige priser?

Vi hjelper deg gjerne med: å rette feil, gode løsninger ved renovering og ombygging, moderne design på det elektriske materiellet, Smarthus-løsninger, nytt sikringsskap, gode lysopplevelser, kablet og trådløst (wifi) datanettverk, ladestasjon til elbil og solcelleanlegg .

Prat med oss!

Næring

Vi er en elektroinstallatør og automatiseringsbedrift med hovedkontor i Drammen og avdelinger i Vikersund, Sandefjord, Moss og Oslo.

Vårt profesjonelle team av nærmere 200 elektrikere og lærlinger, prosjektledere og teknisk høyt skolerte fagfolk, leverer daglig til bygg og anlegg.

Få et tilbud!

Pris på elektriker

Før man igangsetter arbeidet og finner en elektriker, er det greit å ha liten forståelse av hvor prisnivået ligger.

Ofte tar en elektriker en oppstartspris for å påbegynne arbeidet. Vanligvis inkluderer dette kjøring, rigging og opprydding, samsvarserklæring og første times arbeid.

Timespris elektriker

Timespris hos en elektriker ligger vanligvis på et sted mellom 700 kr til 1100 kr (eks. mva), og er avhengig av hvor i landet du befinner deg.

Det er også mulig å få en fastpris på oppdraget. Det er naturligvis avhengig av hvor godt du som kunde klarer å beskrive jobben som skal bli gjort.

Det beste er å ta kontakt med oss og fortelle om oppdraget ditt. Dermed kan du få en konkret pris å forholde deg til. Enten om det er timepris eller fastpris.

Billig elektriker?

Det er veldig lett å bli opphengt i å finne en billig elektriker for å spare penger. Men det kan fort straffe seg. Billige priser kan reflektere ulovlig praksis ved at de ikke er autoriserte elektrikere eller driver med svart arbeid. Du kan fort risikere å sitte med skjegget i postkassa om noe skulle skje etter å ha brukt en slik elektriker.

Elektrisk arbeid skal gjøres ordentlig av autoriserte elektrikere som har brannsikkerhet i fokus. Blir det elektriske utført feil, kan det kan få store konsekvenser – og eventuelle forsikringer vil ikke alltid dekke skadene om et uhell skjer.

Gå derfor aldri blindt etter pris. Du får hva du betaler for.

 

Å finne en erfaren elektriker

Det er ikke alltid lett å finne frem til seriøse og erfarne elektrikere. Det kan du være sikker på at du får hos oss. Ingeniør Ivar Pettersen har siden 1903 opparbeidet seg en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør, i fylkene Oslo Viken, Vestfold og Telemark. Per i dag har vi over 200 dyktige ansatte.

 

Noe våre elektrikere kan hjelpe deg med:

 • Nytt sikringsskap
 • Smarthus-løsninger
 • Belysning
 • Stikkontakter
 • Ladestasjon for elbil
 • El-sjekk
 • Fibernett
 • Industrielektro
 • Internkontroll av elanlegg (TEGG-service)
 • Automatisering
 • Frekvensstyring

 

Autorisert elektriker

For å få lov til å utføre elektrisk arbeid må man som person ha et fagbrev som elektriker. Det er alltid greit å sjekke om elektrikerfirmaet du vurderer å bruke er en seriøs aktør. En autorisert elektriker eller registrert elektroinstallatør som er riktig benevnelse, kan du finne ved å sjekke Elvirksomhetsregisteret.

Her kan både private og bedrifter søke for å finne aktuelle firmaer som er sertifisert og godkjent til å utføre elektrisk arbeid i Norge.

Vi i Ingeniør Ivar Pettersen er sertifiserte og registrerte i Elvirksomhetsregisteret.

 

Finn elektrikerfirma nær deg

Vi har flere kontorer rundt Oslofjorden. Finn ditt nærmeste Ing. Ivar Pettersen-kontor:

Se alle avdelinger
Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!