TeggWeb

Innlogging for brukere i TeggWeb.

Logg inn på TeggWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn

Vårt mål er å kunne tilby våre kunder totalleveranser innenfor elektro. Med vårt solide kompetansemiljø, vil vi alltid yte leveranser til det beste for kunden.

Mer om oss
Utvalgte referanser

Privat

Trenger du elektrikerhjelp med gode kunnskaper om elektriske anlegg i boliger, leiligheter og fritidsboliger? En som leverer energieffektive produkter av kjente kvalitetsmerker som varer?

Ta kontakt med nærmeste avdeling, enten i Moss, Oslo, Drammen, Vikersund eller Sandefjord så kan vi bistå med energieffektive løsninger, konkurransedyktige priser og solid teknisk kompetanse og utførelse.

Vi hjelper deg gjerne med: å rette feil, gode løsninger ved renovering og ombygging, moderne design på det elektriske materiellet, Smarthus-løsninger, nytt sikringsskap, gode lysopplevelser, kablet og trådløst (wifi) datanettverk, ladestasjon til elbil og solcelleanlegg .

Prat med oss!

Næring

Ingeniør Ivar Pettersen AS er en elektroinstallatør og automatiseringsbedrift med hovedkontor i Drammen og avdelinger i Vikersund, Sandefjord, Moss og Oslo.

Vårt profesjonelle team av nærmere 200 elektrikere og lærlinger, prosjektledere og teknisk høyt skolerte fagfolk, leverer daglig til bygg og anlegg.

Vi har flere virksomhetsområder basert på elektroteknikk. Elektrikerservice til nærings- og offentlige virksomheter og elektriker- og automatiseringsservice til industribedrifter. Internkontroll med termografering og nettanalyser gjennom TEGG Service. Industriell elektrovarme og reguleringsteknikk.

Vi leverer elektroentrepriser til nærings- og offentlige bygg.

Få et tilbud!
Ladestasjon

Vi hjelper deg med ladestasjon

Lader du elbilen med den eksisterende stikkontakten vil du utsette kontakten for høyrere belastning over tid enn hva den er beregnet for. En egnet kontakt eller en fastmontert ladestasjon hjemme er de beste alternativene. Husk, det er som regel ikke elbilen som starter en brann men et underdimensjonert el-anlegg!

Les mer her

Finn dine dokumenter!

Vi leverer all dokumentasjon elektronisk.

Gå til innlogging

En ledende elektroentreprenør siden 1903

Dagens samfunn krever gode, effektive tekniske løsninger i en tid der forventningene til rask levering og brukervennlig funksjonalitet er høy. Ingeniør Ivar Pettersen AS har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør i Drammens- og Oslofjordregionen.

Inspirasjon fra Boligpartner (ekstern nettside)

Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!
  • Vennligst skriv inn en verdi mellom 0000 og 9999.